Asger gerrild instagram

Asger Gerrild Performance (@asgergerrild) • Instagram …

35.6k Followers, 497 Following, 654 Posts – See Instagram photos and videos from Asger Gerrild Performance (@asgergerrild)

Asger Gerrild Performance on Instagram: “NYHED!!! Klienter …

Asger Gerrild Performance 🏋🏻🎮🎬 på Instagram: “NYHED!!! Klienter i Odense modtages fra Oktober! 😃💪🏼 Efter at have besøgt Repeat Fitness igår, hvor jeg skal leje mig ind som Personlig Træner, så har jeg fundet ud af at jeg virkelig ikke kan vente. Det center er hands down, det lækreste center jeg har sat fødderne i. Derfor kommer jeg til at være Odense 1 gang om ugen ca, hvor jeg sætter dagen af til træning der. Resten af dagene arbejder jeg selvfølgelig videre i Næstved, som fuldtids træner. Jeg laver et starttilbud på alle nye klienter i Odense, hvor du spare 10 % på samtlige af mine træningsforløb. Vil du trænes af mig, så skriv herinde eller en e-mail til mig: Asgergerrild@outlook.dk. Forløb mm, kan ses på: www.asgergerrild.dk. Wuhuuuu, glæder mig! 😃#personligtræner #odense #træner #repeatfitness #training #gym #workout #model #fitnessmodel #fashion #fit #fitness #happy #love #me #selfie #igdaily #poweraddictdk #linusprodk #danish #denmark #muscle”

asgergerrild NYHED!!! Klienter i Odense modtages fra Oktober! Efter at have besøgt Repeat Fitness igår, hvor jeg skal leje mig ind.

900 Likes, 28 Comments – Asger Gerrild Performance 🏋🏻🎮🎬 (@asgergerrild) on Instagram: “NYHED!!! Klienter i Odense modtages fra Oktober! 😃💪🏼 Efter at have besøgt Repeat Fitness igår, hvor jeg skal leje mig ind som Personlig Træner, så har jeg fundet ud af at jeg virkelig ikke kan vente. Det center er hands down, det lækreste center jeg har sat fødderne i. Derfor kommer jeg til at være Odense 1 gang om ugen ca, hvor jeg sætter dagen af til træning der. Resten af dagene arbejder jeg selvfølgelig videre i Næstved, som fuldtids træner. Jeg laver et starttilbud på alle nye klienter i Odense, hvor du spare 10 % på samtlige af mine træningsforløb. Vil du trænes af mig, så skriv herinde eller en e-mail til mig: Asgergerrild@outlook.dk. Forløb mm, kan ses på: www.asgergerrild.dk. Wuhuuuu, glæder mig! 😃#personligtræner #odense #træner #repeatfitness #training #gym #workout #model #fitnessmodel #fashion #fit #fitness #happy #love #me #selfie #igdaily #poweraddictdk #linusprodk #danish #denmark #muscle”

Asger Gerrild Performance on Instagram: “1 år og 15 kg …

Asger Gerrild Performance 🏋🏻🎮🎬 på Instagram: “1 år og 15 kg lettere 🦍—>🐒.Jeg havde en rigtig lorte Sommer sidste år, med bla kærestesorger som resulterede i en dum vægtøgning (oh to be a sensitive guy) 🤷🏻‍♂️Formen og humøret er dog back on track i stor stil 🤩☀️Jeg har hverken taget drugs, fulgt en kostplan eller lavet en masse cardio (15 min dagligt). Jeg har bare fulgt et par retningslinjer ved min kost, som har haft en kæmpe indflydelse på min form!Jeg kører en form/slags for intermittent fasting, som jeg selv har udarbejdet 👨🏻‍💻 Det har faktisk været mit nemmeste cut nogensinde, da der har været rigeligt plads til Pizza og Pandekager 😇Jeg gider ikke lavere ned i vægt nu, da jeg kan mærke at min styrke lider for meget af det… Og styrken vil altid være Nr. 1 for mig 🥇🏋🏻‍♂️ Jeg holder vægten lidt endnu, også ellers lean bulk efter Sommeren… Skal jo forhelvede ramme de 250 kg i Squat og 300 i Dødløft 😌www.asgergerrild.com”

5395 Likes, 156 Comments – Asger Gerrild Performance (@asgergerrild) on Instagram: “1 år og 15 kg lettere —> . Jeg havde en rigtig lorte Sommer …

5,384 Likes, 155 Comments – Asger Gerrild Performance 🏋🏻🎮🎬 (@asgergerrild) on Instagram: “1 år og 15 kg lettere 🦍—>🐒.Jeg havde en rigtig lorte Sommer sidste år, med bla kærestesorger som resulterede i en dum vægtøgning (oh to be a sensitive guy) 🤷🏻‍♂️Formen og humøret er dog back on track i stor stil 🤩☀️Jeg har hverken taget drugs, fulgt en kostplan eller lavet en masse cardio (15 min dagligt). Jeg har bare fulgt et par retningslinjer ved min kost, som har haft en kæmpe indflydelse på min form!Jeg kører en form/slags for intermittent fasting, som jeg selv har udarbejdet 👨🏻‍💻 Det har faktisk været mit nemmeste cut nogensinde, da der har været rigeligt plads til Pizza og Pandekager 😇Jeg gider ikke lavere ned i vægt nu, da jeg kan mærke at min styrke lider for meget af det… Og styrken vil altid være Nr. 1 for mig 🥇🏋🏻‍♂️ Jeg holder vægten lidt endnu, også ellers lean bulk efter Sommeren… Skal jo forhelvede ramme de 250 kg i Squat og 300 i Dødløft 😌www.asgergerrild.com”

Asger Gerrild Performance on Instagram: “300 kg Deadlift …

Asger Gerrild Performance 🏋🏻🎮🎬 på Instagram: “300 kg Deadlift!!! Over 3 x kropsvægt (97 kg). 20 kg PR. Et af mine livsmål indenfor træning, som naturlig løfter. Er positiv overrasket, da den faktisk ikke var helt så langsomt som ventet 🕺🏻 Tak for kampen @danielrisgaard, og tak for at presse mig til det yderste 😄🤝 Konkurrence er så pisse hamrende godt, og specielt når det er mod et så imponerende skur som Daniel 💪🏼”

2371 Likes, 271 Comments – Asger Gerrild Performance (@asgergerrild) on Instagram: “300 kg Deadlift!!! Over 3 x kropsvægt (97 kg). 20 kg PR.

2,367 Likes, 271 Comments – Asger Gerrild Performance 🏋🏻🎮🎬 (@asgergerrild) on Instagram: “300 kg Deadlift!!! Over 3 x kropsvægt (97 kg). 20 kg PR. Et af mine livsmål indenfor træning, som naturlig løfter. Er positiv overrasket, da den faktisk ikke var helt så langsomt som ventet 🕺🏻 Tak for kampen @danielrisgaard, og tak for at presse mig til det yderste 😄🤝 Konkurrence er så pisse hamrende godt, og specielt når det er mod et så imponerende skur som Daniel 💪🏼”

Asger Gerrild Performance på Instagram

Asger Gerrild Performance 🏋🏻🎮🎬 på Instagram: “7000 followers 🙏🏼 Tak for interessen og støtten, fedt at i gider at følge med 😜I får lige et glute billede fra træningen idag, som tak! Husk at store baller viser power og styrke, som ingen anden muskelgruppe… 😉💪🏼- Ha’ en dejlig aften! #poweraddictdk #powerlifting #power #bodyhero #body #glutes #fitness #fitnessmodel #fit #model #fashion #training #gym #motivation #workout #natural #fucksteroids #selfie #me #igdaily #danish #denmark #followers #power #strength #glutes #booty #muscle #physique #flex #pump #nike”

1.597 Synes godt om · 7000 followers Tak for interessen og støtten, fedt at …

1,591 Likes, 117 Comments – Asger Gerrild Performance 🏋🏻🎮🎬 (@asgergerrild) on Instagram: “7000 followers 🙏🏼 Tak for interessen og støtten, fedt at i gider at følge med 😜I får lige et glute billede fra træningen idag, som tak! Husk at store baller viser power og styrke, som ingen anden muskelgruppe… 😉💪🏼- Ha’ en dejlig aften! #poweraddictdk #powerlifting #power #bodyhero #body #glutes #fitness #fitnessmodel #fit #model #fashion #training #gym #motivation #workout #natural #fucksteroids #selfie #me #igdaily #danish #denmark #followers #power #strength #glutes #booty #muscle #physique #flex #pump #nike”

Asger Gerrild Performance on Instagram

1419 Likes, 10 Comments – Asger Gerrild Performance (@asgergerrild) on Instagram: “Tingene er næsten pakket og nu er det sidste dag i O-Town.

Asger Gerrild Performance on Instagram: “Fik lige gravet …

Asger Gerrild Performance 🏋🏻🎮🎬 på Instagram: “Fik lige gravet et ganske fornuftigt efterårs sæt frem! 🙋🏻‍♂️ Nu er der ikke længe til at den hedder Odense, hvor jeg skal læse til Fysioterapeut. God studieby med en masse søde mennesker og nogle af de bedste træningssteder i DK🏋🏻‍♂️ Det bliver så godt!!! 🤩”

2276 Likes, 27 Comments – Asger Gerrild Performance (@asgergerrild) on Instagram: “Fik lige gravet et ganske fornuftigt efterårs sæt frem!

2,273 Likes, 27 Comments – Asger Gerrild Performance 🏋🏻🎮🎬 (@asgergerrild) on Instagram: “Fik lige gravet et ganske fornuftigt efterårs sæt frem! 🙋🏻‍♂️ Nu er der ikke længe til at den hedder Odense, hvor jeg skal læse til Fysioterapeut. God studieby med en masse søde mennesker og nogle af de bedste træningssteder i DK🏋🏻‍♂️ Det bliver så godt!!! 🤩”

Asger Gerrild Performance on Instagram: “Ønsker jer alle …

1. apr. 2022 — 631 Likes, 10 Comments – Asger Gerrild Performance (@asgergerrild) on Instagram: “Ønsker jer alle en god weekend ”

Asger Gerrild Performance on Instagram: “Så fik jeg mit …

Asger Gerrild Performance 🏋🏻🎮🎬 on Instagram: “Så fik jeg mit setup op og køre i det lille Hobbithjem 🤓🖥🧙🏻‍♂️Ganske tilfreds med resultatet.. Men hvad synes nørderne herinde? 😎🙏🏼Gear:PC: Selfbuild (Lian li o11 dynamic, RTX 3080, i7 10700k etc)Screen: LG CX 48 (Oled, 4K, 120 hz, 1 MS, HDR)Keyboard: Logitech G915 TKLHeadset: Logitech Pro X wirelessMouse: Razer Viper UltimateSpeakers: Edifier s360Mousepad: Glide 38Chair: Secretlab Titan EvoTabletop: Ikea KarlbyDrawers: Ikea Alex”

29. jul. 2021 — 631 Likes, 25 Comments – Asger Gerrild Performance (@asgergerrild) on Instagram: “Så fik jeg mit setup op og køre i det lille …

632 Likes, 25 Comments – Asger Gerrild Performance 🏋🏻🎮🎬 (@asgergerrild) on Instagram: “Så fik jeg mit setup op og køre i det lille Hobbithjem 🤓🖥🧙🏻‍♂️Ganske tilfreds med resultatet.. Men hvad synes nørderne herinde? 😎🙏🏼Gear:PC: Selfbuild (Lian li o11 dynamic, RTX 3080, i7 10700k etc)Screen: LG CX 48 (Oled, 4K, 120 hz, 1 MS, HDR)Keyboard: Logitech G915 TKLHeadset: Logitech Pro X wirelessMouse: Razer Viper UltimateSpeakers: Edifier s360Mousepad: Glide 38Chair: Secretlab Titan EvoTabletop: Ikea KarlbyDrawers: Ikea Alex”

En god dag som eksaminator hos @traenerakademiet er klaret ‍

Asger Gerrild Performance 🏋🏻🎮🎬 on Instagram: “En god dag som eksaminator hos @traenerakademiet er klaret 👨🏻‍🏫 ⁣- Højt niveau som altid, med nogle super søde elever! ⁣⁣Nu skal jeg direkte til Aarhus, hvor jeg så befinder mig de næste 5 dage. Der venter nemlig et omfattende kursus omkring træning og skadesforbyggelse. ⁣🏋🏻‍♂️…You can always learn 📚”

1684 Likes, 25 Comments – Asger Gerrild Performance (@asgergerrild) on Instagram: “En god dag som eksaminator hos @traenerakademiet er klaret …

1,681 Likes, 25 Comments – Asger Gerrild Performance 🏋🏻🎮🎬 (@asgergerrild) on Instagram: “En god dag som eksaminator hos @traenerakademiet er klaret 👨🏻‍🏫 ⁣- Højt niveau som altid, med nogle super søde elever! ⁣⁣Nu skal jeg direkte til Aarhus, hvor jeg så befinder mig de næste 5 dage. Der venter nemlig et omfattende kursus omkring træning og skadesforbyggelse. ⁣🏋🏻‍♂️…You can always learn 📚”

Keywords: asger gerrild instagram