Dr troldejagt

Se hele serien: Troldejagt med Camilla Frederikke – DR

Se hele serien: Troldejagt med Camilla Frederikke | Dansk Udskoling | DR

23. mar. 2021 — Camilla Frederikke har fået en irriterende og skræmmende troll. Men hun vil ikke finde sig i det. Derfor går hun på troldejagt.

Camilla Frederikke har fået en irriterende og skræmmende troll. Men hun vil ikke finde sig i det. Derfor går hun på troldejagt.

Hvem vil voldtage Louise: Sæson 1 – Troldejagt | DRTV

20. sep. 2020 — Hvem vil voldtage Louise: Troldejagt. Den første voldtægtstrussel bliver nu efterfulgt af dødstrusler. De begynder også at afpresse Louise.

Den første voldtægtstrussel bliver nu efterfulgt af dødstrusler. De begynder også at afpresse Louise. Det stopper ikke. Da Louise melder det til politiet, og ikke får den hjælp hun ønsker, beslutter hun sig for at tage det i egen hånd. Louise begiver sig nu ud på en menneskejagt. En jagt der vil teste hendes psyke og ende med at vise hende ting hun aldrig ville have kunnet forestille sig.I 2016 blev Louise voldtaget. Gerningsmanden var en bekendt og han blev aldrig dømt, for Louise meldte det ikke til politiet. Så når hun nu modtager en voldtægtstrussel genspiller det hele hendes traume og følelse af afmagt. En magt hun aldrig har genvundet, før nu. Udløber: 20. sep 2024

Gratis undervisningsforløb om trolling til dansk i 7.-9. klasse | DR

Sammen med Camilla Frederikke og troldejæger Katrine Thielke får du tips til det bedste forsvar mod irriterende trolls. Se videoer, analysér eksempler og quiz …

Bliv klogere på, hvad en internet-troll er. Lær, hvordan du forsvarer dig imod digital mobning og chikane. Find videoer og opgaver til udskolingen her.

Om ‘Trolling på nettet’ | Dansk Udskoling – DR

Om ‘Trolling på nettet’ | Dansk Udskoling | DR

23. mar. 2021 — DR Ultra-serien ‘Troldejagt’ er produceret af Doceye. Videoerne med trolling-ekspert Katrine Thielke er produceret af DR Lær i samarbejde med …

Find lærervejledning og Fælles Mål her.

Tvunget til at sende nøgenbilleder | Troldejagt | Ultra – YouTube

Ta’ på troldejagt i Danmark – her finder I de skjulte kæmper

Hop med på troldejagt og giv ungerne en eventyrlig oplevelse. Vi guider til de imponerende kæmper og trolde, som kunstneren Thomas Dambo har gemt på smukke spots i landet.

Keywords: dr troldejagt, troldejagt dr