Himmerige synonym

Synonym for Himmerige – Synonymbog.com

Synonym for Himmerige

Vi fandt 17 løsningsforslag for ordet HIMMERIGE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til HIMMERIGE. Det er muligt at …

Beskrivelse og synonymer for ordet Himmerige

HIMMERIGE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

1. sted i himlen hvor Gud og englene tænkes at opholde sig, og hvortil de frelste sjæle menes at komme efter døden. Synonym gudsrige.

himmerige — Den Danske Ordbog – Ordnet

indtaste et ord. liste over synonymer for ord himmerige. gudsrige · gudsrige · sted (overkategori). . synonym ordbog –

himmerige synonym

Liste over synonymer til det ord HIMMERIGE og 32 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for HIMMERIGE – Krydsord

Synonymer for HIMMERIGE

Se definitionen af ‘himmerige’. Se også udtalen, synonymer og grammatik. Gennemse anvendelseseksemplerne ‘himmerige’ i den store tekstsamling for dansk.

Liste over synonymer til det ord HIMMERIGE og 45 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

himmerige – dansk definition, grammatik, udtale, synonymer …

Resultater 1 – 7 af 7 fundet i søgningen “nirvana”: Nirvana. Kategori: (Synonymordbog.dk). Edens Have Elysium Gimle Himmerige Paradis Valhal.

nirvana Søgning – Find synonym – 2 – Synonymordbog.dk

himmerige himmerige (el. himmerig) sb. , -t … læs hele artiklen på ordnet.dk) himmeriget himmerige: [ˈhemʌˌʁiːə] • himmerig: [ˈhemʌˌʁiˀ] norrønt himiríki, …

himmerige — sproget.dk

I nutiden bruges ordet kosmos ofte som et synonym for det latinske ord †… sammen med englene og de rettroende i en slags evigt Paradis eller Himmerige.

VisdomsNettets Åndsvidenskabelige Ordbog

1. jun. 2007 — Ordet børnebibel er nærmest synonym med Johannes Møllehave. … som gik op til Himmerige. … sang om Gud og Himmerige,.

Bibelen er min livsforsikring – Kristeligt Dagblad

Bibelen er min livsforsikring | Kristeligt Dagblad

Johannes Møllehave fik i går Bibelselskabets pris 2007 for sit arbejde med formidling af kristendom og bibelfortællinger. Hans børnebibel fra 1996 er der solgt knap 220.000 af

Keywords: himmerige synonym