Musik tv2

TV-2 Tur/retur

Der er masser af musik, gode historier, ingen reklamer… og så er den gratis. – Lyt til afnittene online på spreaker.com/show/vi-taler-kun-om-tv-2.

tv·2 – Wikipedia, den frie encyklopædi

TV-2

TV-2: · Sven Gaul: Trommer. Hans Erik Lerchenfeld: Guitarer. Georg Olesen: Bas. Steffen Brandt: Vokal, keyboards, Mundharpe.

Officielt bookingbureau for TV-2 – United Stage

tv·2 er et aarhusiansk poprock- og new wave-band, der siden 1983 har været et populært band i Danmark. Det er et af de ældste stadigt aktive bands i Danmark …

TV-2 | Musik – DR

TV-2 (band) – Wikipedia

TV-2 (stylized as tv·2) is a Danish pop rock band group formed in 1981 in Aarhus. The group is composed of Steffen Brandt, Hans Erik Lerchenfeld, …

tv-2 – Band – Facebook

United Stage | Officielt bookingbureau for TV-2

Repertoiret af tidløse klassikere taler til alle generationer og peger på musikken som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet.

Med afsæt i 80’ernes minimalistiske nyrock har TV-2 igennem de sidste 40 år udviklet sig til et af de mest folkekære danske bands. Book TV-2 her!

Musik – TV 2 Producent

TV-2 | Musik | DR

TV-2 er en gruppe, der blev dannet i Danmark i 1981. TV-2 består af Steffen Brandt, Hans Erik Lerchenfeldt, Sven Gaul og Georg Olesen.

tv-2. 55.630 Synes godt om · 627 taler om dette. … I 21. episode af Vi Taler Kun Om TV-2 har vi sikret os to … elektronisk musik.

Brug af katalogmusik. TV 2 har indgået aftaler med Upright Music ApS, Audio Network Limited og Universal Production Music, hvorefter TV 2 og TV 2s eksterne …

Underholdning – TV 2 PLAY

Linie 3 show: Hvor er de to andre? Musik & Events. Kongeriget. TV-Shows • 2 sæsoner. Søs og Kirsten i virkeligheden. TV-Shows • 1 sæson …

Se de bedste serier og programmer fra alle TV 2s kanaler – enten live eller når det passer dig. Snigpremierer og nyt indhold hver dag. Prøv Basispakken 14 dage til 0 kr.

Keywords: musik tv2