Natasja crone instagram

Natasja Crone (@natasjacrone) • Instagram photos and videos

45k Followers, 1006 Following, 470 Posts – See Instagram photos and videos from Natasja Crone (@natasjacrone)

Natasja Crone on Instagram: “ENDELIG ❤️❤️❤️

Natasja Crone på Instagram: “ENDELIG ❤️❤️❤️📷: @sibo_sibo_”

25.8k Likes, 774 Comments – Natasja Crone (@natasjacrone) on Instagram: “ENDELIG ❤️❤️❤️ : @sibo_sibo_”

26K Likes, 774 Comments – Natasja Crone (@natasjacrone) on Instagram: “ENDELIG ❤️❤️❤️📷: @sibo_sibo_”

Natasja Crone (@natasjacrone) • Instagram photos and videos

45k Followers, 1004 Following, 470 Posts – See Instagram photos and videos …

Natasja Crone on Instagram: “4 nyhedsvagt på stribe. Tak til …

Natasja Crone på Instagram: “4 nyhedsvagt på stribe. Tak til make-up’en… Inde bag masken gemmer sig en lidt træt type. (Dog ikke en grædende klovn) #tv2 #nyhederne #nofilter #butlotsofmakeup”

405 Likes, 16 Comments – Natasja Crone (@natasjacrone) on Instagram: “4 nyhedsvagt på stribe. Tak til make-up’en… Inde bag masken gemmer sig en lidt træt …

405 Likes, 16 Comments – Natasja Crone (@natasjacrone) on Instagram: “4 nyhedsvagt på stribe. Tak til make-up’en… Inde bag masken gemmer sig en lidt træt type. (Dog ikke en grædende klovn) #tv2 #nyhederne #nofilter #butlotsofmakeup”

Natasja Crone on Instagram: “Sådan her endte det. Godt …

Natasja Crone på Instagram: “Sådan her endte det. Godt humør og brede smil. Lørdag aften udviklede sig ellers noget dramatisk:Vi fik et glas vin på en lille, hyggelig bar midt i København. Vi sad indenfor. Solen var ved at gå ned, og udenfor baren sad et ungt par. Fuldstændig ud af det blå dukker en gut op gående på fortovet. Idet han passerer parret slår han med knyttet næve ham lige i hovedet. Han siger ikke et ord hverken før eller efter slaget – og går videre som om, intet var hændt. Vi løber udenfor sammen med et par stykker andre. Manden er paf og groggy og tager sig til hovedet. Kvinden er chokeret. Det viser sig, de var ude for at fejre deres forlovelse. Han havde friet samme morgen, og da knytnæven ramte ham, sad de og facetimede med en onkel for at overbringe de lykkelige nyheder!Rasmus og to andre mænd fra baren løb efter ham typen med de vildfarne næver. Og fandt ham. Han var fuld som få og forholdsvist uforstående overfor det faktum, at han lige havde pandet en totalt tilfældig mand en på siden af hovedet. Det lykkedes ret mirakuløst Rasmus og de andre at få ham med tilbage til baren – uden fysisk ballade. Vi havde ringet efter politiet, og manden endte i håndjern bag en patruljevogn omkring en halv time efter, det hele var sket. Det unge par fik champagne af baren – han fik også en pose frosne bær til et allerede halvblåt, hævet øje.De glemmer af flere årsager nok ikke den dag, de blev forlovet. Personligt blev jeg så glad for, at der var nogen, der gjorde noget. Jeg er helt med på, at man skal passe på med selvtægt – og generelt holde sig væk fra typer, der slår – men det var nu ret fint at opleve, at folk på ingen måde er ligeglade, når de er vidner til et fuldstændigt absurd og umotiveret overfald. Tillykke til Rhett & Elin (det hedder det unge par) og nul respekt herfra til overfaldsmanden, som jeg ikke fik navnet på. Det fik politiet heldigvis.”

2686 Likes, 108 Comments – Natasja Crone (@natasjacrone) on Instagram: “Sådan her endte det. Godt humør og brede smil. Lørdag aften udviklede sig ellers …

2,686 Likes, 108 Comments – Natasja Crone (@natasjacrone) on Instagram: “Sådan her endte det. Godt humør og brede smil. Lørdag aften udviklede sig ellers noget dramatisk:Vi fik et glas vin på en lille, hyggelig bar midt i København. Vi sad indenfor. Solen var ved at gå ned, og udenfor baren sad et ungt par. Fuldstændig ud af det blå dukker en gut op gående på fortovet. Idet han passerer parret slår han med knyttet næve ham lige i hovedet. Han siger ikke et ord hverken før eller efter slaget – og går videre som om, intet var hændt. Vi løber udenfor sammen med et par stykker andre. Manden er paf og groggy og tager sig til hovedet. Kvinden er chokeret. Det viser sig, de var ude for at fejre deres forlovelse. Han havde friet samme morgen, og da knytnæven ramte ham, sad de og facetimede med en onkel for at overbringe de lykkelige nyheder!Rasmus og to andre mænd fra baren løb efter ham typen med de vildfarne næver. Og fandt ham. Han var fuld som få og forholdsvist uforstående overfor det faktum, at han lige havde pandet en totalt tilfældig mand en på siden af hovedet. Det lykkedes ret mirakuløst Rasmus og de andre at få ham med tilbage til baren – uden fysisk ballade. Vi havde ringet efter politiet, og manden endte i håndjern bag en patruljevogn omkring en halv time efter, det hele var sket. Det unge par fik champagne af baren – han fik også en pose frosne bær til et allerede halvblåt, hævet øje.De glemmer af flere årsager nok ikke den dag, de blev forlovet. Personligt blev jeg så glad for, at der var nogen, der gjorde noget. Jeg er helt med på, at man skal passe på med selvtægt – og generelt holde sig væk fra typer, der slår – men det var nu ret fint at opleve, at folk på ingen måde er ligeglade, når de er vidner til et fuldstændigt absurd og umotiveret overfald. Tillykke til Rhett & Elin (det hedder det unge par) og nul respekt herfra til overfaldsmanden, som jeg ikke fik navnet på. Det fik politiet heldigvis.”

Natasja Crone on Instagram: “Min far og mine sønner …

Natasja Crone on Instagram: “Min far og mine sønner ❤️Hans død kom både hurtigt og langsomt. Med to alvorlige kræftdiagnoser vidste vi godt, at han ikke blev Dronning Elizabeth-gammel.Men han levede heldigvis uden de store gener indtil for få måneder siden. Og så gik det stærkt. De sidste uger holdt vi ham i hånden hver dag og talte om det store, det sjove og det alvorlige. “I er det vigtigste i mit liv, og det har i altid været. Jeg ved ikke, hvor god jeg har været til at sige det, “ sagde han til mig og min søster for en uge siden. Vi var aldrig i tvivl. Han viste det konstant i sin omsorg og endeløse hjælpsomhed – uanset om han boede i København, i Holte, i New York, på Ærø eller på Lolland. Før han blev far og filmproducent, var han kirkesanger – og kunne virkelig trippe over en særligt, kreativ harmoni. Han lagde en stabil andenstemme til alle Beatles-numre helt til det sidste. Da jeg sang “Here, There And Everywhere” for ham på Svanevig Hospice for nogle dage siden, var i jeg i tvivl om, hvorvidt han hørte noget som helst bag iltmaske og morfin.Men pludselig brummede han en tydelig andenstemme, og da jeg anerkendte det talent i den situation med et “Hey, du lægger stadig en totalt god andenstemme, Muffe” svarede han helt tørt “I know”…!Det var ellers på et stadie, hvor han var holdt op med at tale, drikke og spise.Helt til det sidste var han den følsomme kyniker: Jokede galgenhumoristisk med sygeplejersker og læger med en diskret tåre i øjenkrogen. Men uden bitterhed. Jeg har aldrig hørt ham beklage sig eller lægge ansvaret for sin egen livssituation over på andre.Når det hele syntes virkelig svært, så han altid muligheder for at rejse sig på en ny, spændende måde. Derfor var han også eminent til at lytte og hjælpe. Aldrig fordømmende, aldrig for meget. Altid opmuntrende, anerkendende og klar med en kærlig, halvironisk bemærkning, som han i øvrigt ofte selv grinede højst af.Så kære Erik aka Muffe – tak for at være sådan en dejlig far og morfar – og sådan et fint forbillede på at leve livet med en ukuelig tro på, at det hele nok skal gå. Måske ikke helt efter planen, men så på en anden måde, der kunne vise sig at være mindst lige så god. Måske endda endnu bedre ❤️”

9840 Likes, 908 Comments – Natasja Crone (@natasjacrone) on Instagram: “Min far og mine sønner ❤️ Hans død kom både hurtigt og langsomt.

9,872 Likes, 908 Comments – Natasja Crone (@natasjacrone) on Instagram: “Min far og mine sønner ❤️Hans død kom både hurtigt og langsomt. Med to alvorlige kræftdiagnoser vidste vi godt, at han ikke blev Dronning Elizabeth-gammel.Men han levede heldigvis uden de store gener indtil for få måneder siden. Og så gik det stærkt. De sidste uger holdt vi ham i hånden hver dag og talte om det store, det sjove og det alvorlige. “I er det vigtigste i mit liv, og det har i altid været. Jeg ved ikke, hvor god jeg har været til at sige det, “ sagde han til mig og min søster for en uge siden. Vi var aldrig i tvivl. Han viste det konstant i sin omsorg og endeløse hjælpsomhed – uanset om han boede i København, i Holte, i New York, på Ærø eller på Lolland. Før han blev far og filmproducent, var han kirkesanger – og kunne virkelig trippe over en særligt, kreativ harmoni. Han lagde en stabil andenstemme til alle Beatles-numre helt til det sidste. Da jeg sang “Here, There And Everywhere” for ham på Svanevig Hospice for nogle dage siden, var i jeg i tvivl om, hvorvidt han hørte noget som helst bag iltmaske og morfin.Men pludselig brummede han en tydelig andenstemme, og da jeg anerkendte det talent i den situation med et “Hey, du lægger stadig en totalt god andenstemme, Muffe” svarede han helt tørt “I know”…!Det var ellers på et stadie, hvor han var holdt op med at tale, drikke og spise.Helt til det sidste var han den følsomme kyniker: Jokede galgenhumoristisk med sygeplejersker og læger med en diskret tåre i øjenkrogen. Men uden bitterhed. Jeg har aldrig hørt ham beklage sig eller lægge ansvaret for sin egen livssituation over på andre.Når det hele syntes virkelig svært, så han altid muligheder for at rejse sig på en ny, spændende måde. Derfor var han også eminent til at lytte og hjælpe. Aldrig fordømmende, aldrig for meget. Altid opmuntrende, anerkendende og klar med en kærlig, halvironisk bemærkning, som han i øvrigt ofte selv grinede højst af.Så kære Erik aka Muffe – tak for at være sådan en dejlig far og morfar – og sådan et fint forbillede på at leve livet med en ukuelig tro på, at det hele nok skal gå. Måske ikke helt efter planen, men så på en anden måde, der kunne vise sig at være mindst lige så god. Måske endda endnu bedre ❤️”

Natasja Crone on Instagram: “Aarhus ❤️”

1360 Likes, 30 Comments – Natasja Crone (@natasjacrone) on Instagram: …

Natasja Crone on Instagram: “ ‍♀️ @altfordamerne”

Natasja Crone on Instagram: “😸🚶🏿‍♀️📷 @altfordamerne”

natasjacrone Juleaften for første gang uden vores far, der i øvrigt ikke var den store tilhænger af konceptet. Men altid loyal… more. View all 55 comments.

2,283 Likes, 87 Comments – Natasja Crone (@natasjacrone) on Instagram: “😸🚶🏿‍♀️📷 @altfordamerne”

Natasja Crone on Instagram: “Lørdag formiddag. Jeg har lyst …

Natasja Crone på Instagram: “Lørdag formiddag. Jeg har lyst til at dele dette moment med jer. Bare fordi, de her nye, skøre tider bringer nye tanker frem i mange, tror jeg. Jeg er netop vågnet til denne udmelding: “jeg ønsker mig en ny guitar og en bibel”Citat: @rasmustantholdt #lockdown”

1844 Likes, 69 Comments – Natasja Crone (@natasjacrone) on Instagram: “Lørdag formiddag. Jeg har lyst til at dele dette moment med jer.

1,844 Likes, 69 Comments – Natasja Crone (@natasjacrone) on Instagram: “Lørdag formiddag. Jeg har lyst til at dele dette moment med jer. Bare fordi, de her nye, skøre tider bringer nye tanker frem i mange, tror jeg. Jeg er netop vågnet til denne udmelding: “jeg ønsker mig en ny guitar og en bibel”Citat: @rasmustantholdt #lockdown”

Natasja Crone on Instagram: “❤️ ”

Natasja Crone på Instagram: “❤️🌙🌟”

1109 Likes, 14 Comments – Natasja Crone (@natasjacrone) on Instagram: … natasjacrone På vej til fest i vest efter bedste ferie i kvindes minde .

1,109 Likes, 14 Comments – Natasja Crone (@natasjacrone) on Instagram: “❤️🌙🌟”

Keywords: natasja crone instagram