Rebecca laudrup instagram

Rebecca Retz Svejborg-Laudrup – Instagram

18.5k Followers, 1941 Following, 2743 Posts – See Instagram photos and videos from Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10)

Rebecca Retz Svejborg-Laudrup – Instagram

PR & SoMe Manager for @ciffdk / @ciffkids

rebeccalaudrup10 – Instagram

Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10) • Instagram photos and videos

18.6k Followers, 1942 Following, 2741 Posts – See Instagram photos and …

18.5k Followers, 1,944 Following, 2,744 Posts – See Instagram photos and videos from Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10)

Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10 …

Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10) • Instagram-billeder og -videoer

PR & SoMe Manager for @ciffdk / @ciffkids

18,5 tusind følgere, 1.944 følger, 2.744 opslag – Se Instagram-billeder og -videoer fra Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10)

Rebecca Retz Svejborg-Laudrup on Instagram

Rebecca Retz Svejborg-Laudrup på Instagram: “… Og jeg er næsten helt sikker på, at dette lys, blev lavet til trætte mødre 😅🐼🤍🧴😴💫🕯”

305 Likes, 5 Comments – Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10) on Instagram: “… Og jeg er næsten helt sikker på, at dette lys, blev lavet til …

305 Likes, 5 Comments – Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10) on Instagram: “… Og jeg er næsten helt sikker på, at dette lys, blev lavet til trætte mødre 😅🐼🤍🧴😴💫🕯”

Det kan ikke forklares, det er bare noget helt særligt ❤️

Rebecca Retz Svejborg-Laudrup on Instagram: “Det kan ikke forklares, det er bare noget helt særligt ❤️”

1129 Likes, 16 Comments – Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10) on Instagram: “Det kan ikke forklares, det er bare noget helt særligt ❤️”

1,129 Likes, 16 Comments – Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10) on Instagram: “Det kan ikke forklares, det er bare noget helt særligt ❤️”

Rebecca Retz Svejborg-Laudrup on Instagram: “De to …

Rebecca Retz Svejborg-Laudrup på Instagram: “De to vigtigste mænd i mit liv. Min far og mit barns far. De har lidt af de samme kvaliteter – de er rolige, tålmodige, ordentlige og elsket af mange. Begge er definitionen af gode mennesker. Omsorgsfulde og oprigtige. Og det er altid dem, jeg ringer til, når jeg enten er ked af det eller nervøs. Peptalks er deres speciale. Da jeg forleden postede et billedet af min far og jeg, skrev Frederik “tænk at være så heldig” han mente både at jeg var heldig at have sådan en far, men også at han var heldig fordi Ellen ligner mig mere og mere. Så kære far (aka Mister), tak fordi du er så god en far, at du inspirerer Frederik til at ville være på samme måde over for Ellen. Og kære Frede, tak fordi du er lige som du skal være og passer så godt på vores lille mus. Jeg elsker jer. Altid. ❤️❤️❤️”

1096 Likes, 3 Comments – Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10) on Instagram: “De to vigtigste mænd i mit liv. Min far og mit barns far.

1,096 Likes, 3 Comments – Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10) on Instagram: “De to vigtigste mænd i mit liv. Min far og mit barns far. De har lidt af de samme kvaliteter – de er rolige, tålmodige, ordentlige og elsket af mange. Begge er definitionen af gode mennesker. Omsorgsfulde og oprigtige. Og det er altid dem, jeg ringer til, når jeg enten er ked af det eller nervøs. Peptalks er deres speciale. Da jeg forleden postede et billedet af min far og jeg, skrev Frederik “tænk at være så heldig” han mente både at jeg var heldig at have sådan en far, men også at han var heldig fordi Ellen ligner mig mere og mere. Så kære far (aka Mister), tak fordi du er så god en far, at du inspirerer Frederik til at ville være på samme måde over for Ellen. Og kære Frede, tak fordi du er lige som du skal være og passer så godt på vores lille mus. Jeg elsker jer. Altid. ❤️❤️❤️”

Hvis du ikke begynder at glæde dig til foråret når du kigger på …

Rebecca Retz Svejborg-Laudrup på Instagram: “Hvis du ikke begynder at glæde dig til foråret når du kigger på dem her, så skal vi lige ha’ os en snak! Jeg har skrevet om disse badboys som kommer på bloggen imorgen #StayTuned 🐝🌻🌸🍃💌💒💖”

370 Likes, 13 Comments – Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10) on Instagram: “Hvis du ikke begynder at glæde dig til foråret når du kigger på …

370 Likes, 13 Comments – Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10) on Instagram: “Hvis du ikke begynder at glæde dig til foråret når du kigger på dem her, så skal vi lige ha’ os en snak! Jeg har skrevet om disse badboys som kommer på bloggen imorgen #StayTuned 🐝🌻🌸🍃💌💒💖”

Rebecca Retz Svejborg-Laudrup on Instagram: “Vi har en lille …

Rebecca Retz Svejborg-Laudrup på Instagram: “Vi har en lille announcement … Og nej vi skal hverken giftes, eller have en baby, men vi flytter om et par måneder – og det er hele vejen ud til Hong Kong. Min dygtige, hårdtarbejdende, og dejlige Frede, har fået tilbudet om at være med til at starte kontor op derude – og da jeg ikke kan undvære ham, har jeg valgt at flytte med en gang til sommer. Så nu napper jeg mit ottende land, og niende by, på bare 23 år – for where you go, I go Frede (og ja, det betyder også at jeg ville flytte med dig til Nordpolen, hvis det nu var – men helst ikke) 🎐🤞🏼😉🍱😘🏮✈️❤👫🌏🐉🎏”

247 Likes, 19 Comments – Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10) on Instagram: “Vi har en lille announcement … Og nej vi skal hverken giftes, …

247 Likes, 19 Comments – Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10) on Instagram: “Vi har en lille announcement … Og nej vi skal hverken giftes, eller have en baby, men vi flytter om et par måneder – og det er hele vejen ud til Hong Kong. Min dygtige, hårdtarbejdende, og dejlige Frede, har fået tilbudet om at være med til at starte kontor op derude – og da jeg ikke kan undvære ham, har jeg valgt at flytte med en gang til sommer. Så nu napper jeg mit ottende land, og niende by, på bare 23 år – for where you go, I go Frede (og ja, det betyder også at jeg ville flytte med dig til Nordpolen, hvis det nu var – men helst ikke) 🎐🤞🏼😉🍱😘🏮✈️❤👫🌏🐉🎏”

Godmorgen venner ☀️☀️☀️ – Instagram

Rebecca Retz Svejborg-Laudrup on Instagram: “Godmorgen venner ☀️☀️☀️Jeg har valgt at sige min stilling op hos Lulab og stopper den 1 juli. Jeg føler mig så enormt heldig, at jeg kan sige, at de kvinder jeg har arbejdet sammen med, ikke kun har inspireret mig rent arbejdsmæssigt, men også er gået hen og blevet mine venner for livet. Et dream team. Der har været en lærerig, hård, sjov, spændende og vild rejse og jeg har lært så meget på det her lille år, som jeg på ingen måde vil være foruden. Jeg kommer uden tvivl til at tage meget af dét jeg har lært, med mig videre til det næste. Hvad det næste helt konkret bliver, ved jeg endnu ikke med sikkerhed. Men der er forhåbentlig gode ting på vej. Og ind til da, vil jeg holde lidt fri, lade op, få hvilet, lytte til min krop og nyde juli og august med min lille familie. Det fortjener de og det fortjener jeg. Tak til alle de fantastiske samarbejdspartnere og mennesker jeg har mødt – og jeg ønsker Lulab alt det bedste. Have den mest fantastiske fredag og nyd weekenden 🫶🏼”

579 Likes, 23 Comments – Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10) on Instagram: “Godmorgen venner ☀️☀️☀️ Jeg har valgt at sige min stilling …

579 Likes, 23 Comments – Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10) on Instagram: “Godmorgen venner ☀️☀️☀️Jeg har valgt at sige min stilling op hos Lulab og stopper den 1 juli. Jeg føler mig så enormt heldig, at jeg kan sige, at de kvinder jeg har arbejdet sammen med, ikke kun har inspireret mig rent arbejdsmæssigt, men også er gået hen og blevet mine venner for livet. Et dream team. Der har været en lærerig, hård, sjov, spændende og vild rejse og jeg har lært så meget på det her lille år, som jeg på ingen måde vil være foruden. Jeg kommer uden tvivl til at tage meget af dét jeg har lært, med mig videre til det næste. Hvad det næste helt konkret bliver, ved jeg endnu ikke med sikkerhed. Men der er forhåbentlig gode ting på vej. Og ind til da, vil jeg holde lidt fri, lade op, få hvilet, lytte til min krop og nyde juli og august med min lille familie. Det fortjener de og det fortjener jeg. Tak til alle de fantastiske samarbejdspartnere og mennesker jeg har mødt – og jeg ønsker Lulab alt det bedste. Have den mest fantastiske fredag og nyd weekenden 🫶🏼”

Keywords: rebecca laudrup instagram