Sarah bro instagram

Sarah Bro (@sarahwbro) • Instagram photos and videos

58.2k Followers, 1321 Following, 473 Posts – See Instagram photos and videos from Sarah Bro (@sarahwbro)

Sara Bro (@sarabro) • Instagram photos and videos

112k Followers, 1086 Following, 2478 Posts – See Instagram photos and videos from Sara Bro (@sarabro)

Sarah Bro (@sarahwbro) • Instagram photos and videos

58.4k Followers, 1316 Following, 470 Posts – See Instagram photos and videos …

Sarah Bro (@sarahwbro) • Instagram photos and videos

58.2k Followers, 1321 Following, 473 Posts – See Instagram photos and videos …

58.2k Followers, 1,320 Following, 473 Posts – See Instagram photos and videos from Sarah Bro (@sarahwbro)

Sarah Bro on Instagram: “Jeg er ved at sprænge af stolthed …

Sarah Bro på Instagram: “Jeg er ved at sprænge af stolthed over at være med i den anden udgave af @100greatdanes, som er en stor hyldest til kvindekroppen. ⁣Jeg håber også, at det kan være en særlig hyldest til den kvindelige sportskrop med bredde skuldre, muskuløse arme og markerede lår. Når jeg ser de her billeder, er jeg stolt over, hvordan min karriere har formet mig og givet mig indre og ydre styrke. Og jeg vil for evigt være fascineret over, hvordan vores fantastiske kroppe bliver ved med at udvikle sig. ⁣⁣📷 @bjarkejohansen @100greatdanes @martinfugl @naturlejren”

7798 Likes, 126 Comments – Sarah Bro (@sarahwbro) on Instagram: “Jeg er ved at sprænge af stolthed over at være med i den anden udgave af @100greatdanes, …

7,798 Likes, 126 Comments – Sarah Bro (@sarahwbro) on Instagram: “Jeg er ved at sprænge af stolthed over at være med i den anden udgave af @100greatdanes, som er en stor hyldest til kvindekroppen. ⁣Jeg håber også, at det kan være en særlig hyldest til den kvindelige sportskrop med bredde skuldre, muskuløse arme og markerede lår. Når jeg ser de her billeder, er jeg stolt over, hvordan min karriere har formet mig og givet mig indre og ydre styrke. Og jeg vil for evigt være fascineret over, hvordan vores fantastiske kroppe bliver ved med at udvikle sig. ⁣⁣📷 @bjarkejohansen @100greatdanes @martinfugl @naturlejren”

Sarah Bro on Instagram: “Fra en god dag med @idabroen ”

Sarah Bro on Instagram: “Fra en god dag med @idabroen 💙”

1 Likes, 7 Comments – Sarah Bro (@sarahwbro) on Instagram: “Fra en god dag med @idabroen ”

Sarah Bro (@sarahwbro) on Instagram: “Fra en god dag med @idabroen 💙”

Sarah Bro on Instagram: “Jeg læste her på IG i sidste uge, at …

Sarah Bro on Instagram: “Jeg læste her på IG i sidste uge, at man bliver mere veloplagt, hvis man gør noget ud af sig selv inden man går i hjemmekontoret. Det prøvede jeg idag, hvilket resulterede i 800 selfies og 3 sendte e-mails. Jeg ved ikke om man kan kalde det en succes, så imorgen er det tilbage i joggingtøjet 👍🏼”

2422 Likes, 40 Comments – Sarah Bro (@sarahwbro) on Instagram: “Jeg læste her på IG i sidste uge, at man bliver mere veloplagt, hvis man gør noget ud af sig …

2,419 Likes, 40 Comments – Sarah Bro (@sarahwbro) on Instagram: “Jeg læste her på IG i sidste uge, at man bliver mere veloplagt, hvis man gør noget ud af sig selv inden man går i hjemmekontoret. Det prøvede jeg idag, hvilket resulterede i 800 selfies og 3 sendte e-mails. Jeg ved ikke om man kan kalde det en succes, så imorgen er det tilbage i joggingtøjet 👍🏼”

Sarah Bro on Instagram: “Sarah & miss Clara @claralindemose”

Sarah Bro på Instagram: “Sarah & miss Clara 🤍 @claralindemose”

1090 Likes, 5 Comments – Sarah Bro (@sarahwbro) on Instagram: “Sarah & miss Clara @claralindemose”

1,090 Likes, 5 Comments – Sarah Bro (@sarahwbro) on Instagram: “Sarah & miss Clara 🤍 @claralindemose”

Her til aften udkom afsnittet af Korpset, hvor jeg vælger at tage …

Sarah Bro på Instagram: “Her til aften udkom afsnittet af Korpset, hvor jeg vælger at tage mit nummer af. ⁣⁣Det er meget svært for mig at beskrive, hvad det var der gik “galt” ved tilfangetagelsen. Efter 6 dage med minimalt mad og søvn og en kæmpe portion hårdt fysisk arbejde, var jeg så ekstremt udmattet, at jeg simpelthen ikke kunne finde et mentalt sted, der gjorde øvelsen udholdelig. ⁣Jeg ved godt at vi ikke tilnærmelsesvist har været igennem den samme øvelse som de er i Jærgerkorpset, men jeg troede at jeg var ÆGTE taget til fange. Altså… for real. ⁣Jeg var dødsens bange og stresspositionerne og lydene var så udmattende for mig, at jeg flere gange faldt i søvn og hallucinerede, hvor jeg fandt mig selv i de vildeste hjørner af min psyke. ⁣Det er meget svært at forklare. Jeg prøvede at overbevise mig selv om at det jo “bare” er TV, og at de ikke ville udsætte mig for noget farligt. Men samtidig kunne jeg mærke, at jeg var på vej et sted hen, som jeg syntes var dybt grænseoverskridende for mig. Jeg sagde til mig selv, at jeg ville tælle til 100 og så tage mit nummer af… det gjorde jeg 8 gange inden jeg rakte hånden op og blev ført ud. ⁣⁣I sekundet jeg kom ud, følte jeg mig som en fiasko, og at jeg havde svigtet gruppen. ⁣Nu sidder jeg med en følelse af stolthed over, at jeg lyttede til mig selv og fik sat min grænse. Jeg kan i dag kigge mig selv i spejlet og sige at jeg gjorde ALT hvad jeg kunne. Og det giver mig ro i maven. ⁣⁣Det har været en kæmpe gave at være med i Korpset – og jeg tager en masse ting med mig derfra. 1: man dør ikke af at fryse og man kan gå MANGE dage uden mad, 2: man kan hvad man VIL, og 3: udenfor gruppen er vi bare små, begrænsede individer. Når vi står sammen er vi stærkest! ⁣Af hjertet TAK til verdens sejeste, mest inspirerende medaspiranter og instruktører. Jeg har fået nogle venner for livet og jeg glæder mig til mange flere eventyr med jer! @sorenvejby @davidowe_ @dinathorslund @dsvensson25 @bo.hamburger @clind @hoerlykke @mazenismail @christelpixi @nonnemann @thomas_rathsack @erikbjorgensen @rune_danielsen. Og min partner @sophiefjellvang – jeg havde ikke klaret det uden dig og din omsorg og vores grin i de pressede situationer ❤ #korpset”

8584 Likes, 189 Comments – Sarah Bro (@sarahwbro) on Instagram: “Her til aften udkom afsnittet af Korpset, hvor jeg vælger at tage mit nummer af.

8,584 Likes, 189 Comments – Sarah Bro (@sarahwbro) on Instagram: “Her til aften udkom afsnittet af Korpset, hvor jeg vælger at tage mit nummer af. ⁣⁣Det er meget svært for mig at beskrive, hvad det var der gik “galt” ved tilfangetagelsen. Efter 6 dage med minimalt mad og søvn og en kæmpe portion hårdt fysisk arbejde, var jeg så ekstremt udmattet, at jeg simpelthen ikke kunne finde et mentalt sted, der gjorde øvelsen udholdelig. ⁣Jeg ved godt at vi ikke tilnærmelsesvist har været igennem den samme øvelse som de er i Jærgerkorpset, men jeg troede at jeg var ÆGTE taget til fange. Altså… for real. ⁣Jeg var dødsens bange og stresspositionerne og lydene var så udmattende for mig, at jeg flere gange faldt i søvn og hallucinerede, hvor jeg fandt mig selv i de vildeste hjørner af min psyke. ⁣Det er meget svært at forklare. Jeg prøvede at overbevise mig selv om at det jo “bare” er TV, og at de ikke ville udsætte mig for noget farligt. Men samtidig kunne jeg mærke, at jeg var på vej et sted hen, som jeg syntes var dybt grænseoverskridende for mig. Jeg sagde til mig selv, at jeg ville tælle til 100 og så tage mit nummer af… det gjorde jeg 8 gange inden jeg rakte hånden op og blev ført ud. ⁣⁣I sekundet jeg kom ud, følte jeg mig som en fiasko, og at jeg havde svigtet gruppen. ⁣Nu sidder jeg med en følelse af stolthed over, at jeg lyttede til mig selv og fik sat min grænse. Jeg kan i dag kigge mig selv i spejlet og sige at jeg gjorde ALT hvad jeg kunne. Og det giver mig ro i maven. ⁣⁣Det har været en kæmpe gave at være med i Korpset – og jeg tager en masse ting med mig derfra. 1: man dør ikke af at fryse og man kan gå MANGE dage uden mad, 2: man kan hvad man VIL, og 3: udenfor gruppen er vi bare små, begrænsede individer. Når vi står sammen er vi stærkest! ⁣Af hjertet TAK til verdens sejeste, mest inspirerende medaspiranter og instruktører. Jeg har fået nogle venner for livet og jeg glæder mig til mange flere eventyr med jer! @sorenvejby @davidowe_ @dinathorslund @dsvensson25 @bo.hamburger @clind @hoerlykke @mazenismail @christelpixi @nonnemann @thomas_rathsack @erikbjorgensen @rune_danielsen. Og min partner @sophiefjellvang – jeg havde ikke klaret det uden dig og din omsorg og vores grin i de pressede situationer ❤ #korpset”

Keywords: sarah bro instagram