3 gode råd til at passe godt på dine smykker

De fleste kvinder er vilde med smykker. Det er der ikke noget at sige til, da smykker kan opgradere nærmest ethvert outfit. Dog er det vigtigt, at du passer godt på dine smykker, såsom dine perlesmykker, så de kan holde år efter år. Læs med videre her og find gode råd til at passe godt på dine smykker.

Husk at rense dine smykker regelmæssigt

Først og fremmest er det alfa og omega, at du renser dine smykker regelmæssigt. Dette er nemlig med til at genoprette smykkernes glans samt fjerne en eventuel ophobning af snavs og olie. Langt de fleste smykker kan renses ved brug af et mildt opvaskemiddel samt varmt vand. Men undersøg altid dette, inden du kommer for godt i gang, så du ikke ender med at ødelægge dine smukke smykker.

Hav ikke dine smykker på under træning eller i badet

Derudover er det en fordel, at du ikke har dine smykker på, mens du træner. Du bør også tage dine smykker af hver gang, du skal i bad. Har du smykker på, når du tager til træning, kan du opbevare dem i en smykkepose i din taske eller lignende. Det er i hvert fald et plus, hvis du kan opbevare dine smykker på en sikker måde, mens du træner.

Tænk over opbevaringen af dine smykker

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du tænker over, hvordan du opbevarer dine smykker. Det er bedst, hvis du opbevarer dine smykker i smykkeskrin eller i en smykkeæske. På den måde er du sikret, at smykkerne ikke kan beskadige eller ridse hinanden. Ydermere bliver de ikke udsat for hverken sollys eller luft.